Τοποθεσία - Τορώνη

Τορώνη - Χαλκιδική (Χαλκιδική) - Σιθωνία

Η Σιθωνία βρίσκεται στη μεσαία χερσόνησο της Χαλκιδικής και έχει παρόμοιες φυσικές ομορφιές με αυτές της Κασσάνδρας. Είναι ένας από τους προορισμούς που επιλέγεται κάθε χρόνο από χιλιάδες επισκέπτες για ξέγνοιαστές και ξεκούραστες διακοπές. Είναι ένας τόπος πανέμορφος με πολλά κάλλη και ομορφιές, αμμώδεις παραλίες και γραφικούς κολπίσκους με βαθυγάλαζα νερά.

Κατά την περιήγησή σας στην περιοχή της Σιθωνίας θα έχετε τη δυνατότητα να θαυμάσετε ατέλειωτα μαγευτικά τοπία, γραφικά λιμανάκια, θαυμάσιες χρυσαφένιες παραλίες, μοναχικούς ορμίσκους πλάι σε ελαιώνες, καταπράσινα λιβάδια και δάση, γαλήνια ψαροχώρια, αλλά και εκπληκτική αρχιτεκτονική σε σπίτια και εκκλησίες. Μόνο στη Χαλκιδική μπορείτε να απολαύσετε θαυμάσιες αμμουδιές με τον τέλειο συνδυασμό πράσινου και γαλάζιου καθώς με ένα απλό φύσημα του αέρα τα πεύκα συναντούν τα κύματα.

Οι ομορφιές του τοπίου σε συνδυασμό με τη παραδοσιακή ατμόσφαιρα που υπάρχει αποτελούν πόλο έλξης πολλών επισκεπτών. Στη μύτη της Σιθωνίας λοιπόν, βρίσκεται η Τορώνη, ένα πανέμορφο μικρό χωριό με θαυμάσια καταγάλανη θάλασσα που εκτείνεται σε παραλία 3χλμ.

Επιλέγεται από τους τουρίστες ως μια από τις καλύτερες παραλίες της περιοχής, εξαιτίας της καθαρότητας των νερών και της παραλίας της. Η Τορώνη έχει πανοραμική θέα σε όλον τον Τορωναίο κόλπο καθώς και στο Αιγαίο Πέλαγος.


 

 Photos:

 

 

 

 

 

 

Επικοινωνία

Studios Castro,
Τορώνη, Χαλκιδική, 63072
Τηλ. (+30) 23750 51050
Κιν. (+30) 6977380610
Email: info@studioscastro.gr

 

 

Rent a car

SKG Rent A Car 

ΕΣΠΑ


 

Blog

Προσφορές Προνομιακές τιμές για απαιτητικούς ταξιδιώτες.
Χρήσιμες πληροφορίες Η Τορώνη απέχει 130 χλμ περίπου από τη Θεσσαλονίκη...